FC Aalsmeer houdt het spannend

Foto: archief AV

Door: Fred Ottenhof. Met nog drie wedstrijden te gaan stijgt de spanning tot een waar hoogtepunt. Twee van de drie wedstrijden speelt FC Aalsmeer op het eigen terrein aan de Beethovenlaan, de uitwedstrijd spelen zij tegen het reeds gedegradeerde TAVV. Het kan en mag niet meer misgaan zou je kunnen zeggen, maar..

FC Aalsmeer speelde een zwakke wedstrijd tegen Legmeervogels en verloor dan ook twee punten in de race naar het kampioenschap. De voorsprong op SV Donk dat op de tweede plaats staat bedraagt nu nog (maar) vijf punten. FC Aalsmeer kan zich dus niet te veel verliespunten meer veroorloven.

De betere ploeg
Zaterdag dient er gewonnen te worden en dat moet dan gebeuren tegen RCL, de ploeg uit Leiderdorp die momenteel op de zesde plek staat met elf punten minder dan FC Aalsmeer. Moet kunnen, hoor ik u denken en dat denk ik ook, maar.. Het moet dan wel beter voor de dag komen dan de vorige wedstrijd en dat gaat natuurlijk ook gebeuren, trainer Verdonkschot zal zijn mannen op het hart drukken om de tegenstander niet te onderschatten. FC Aalsmeer is normaal gesproken de betere ploeg en moet dit duel winnend af kunnen sluiten. Hopelijk is iedereen ervan doordrongen dat FC Aalsmeer een niet te missen kans op promotie naar de 1e klasse heeft, het moet alleen nog twee wedstrijden winnen en dan is het zover.

Hopelijk voor FC Aalsmeer is Giliano Eijken weer beschikbaar, want samen met verdediger Adil Lechkar is hij zeer belangrijk voor aanvallende acties aan de linkerkant. Ook het meespelen van de vorige wedstrijd ontbrekende Mark Ruessink is niet geheel onbelangrijk voor het team. Het scorend vermogen van Luke Vahle en Mike Dam moet dan voor de doelpunten zorgen.

Langs de lijn
Het mag niet meer misgaan en het gaat niet meer mis, daar kunt u mij op af rekenen. Mocht dit niet lukken dan is dit de laatste voorbeschouwing van mijn kant, dan moet iemand anders met meer verstand van voetbal het van mij overnemen. Ik vertrouw erop dat FC Aalsmeer zaterdag de drie punten binnenhaalt. Vertrouwt u er ook op? Dan zie ik u graag zaterdagmiddag weer langs de lijn staan, tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin