FC Aalsmeer en Born to Play bundelen krachten

De overeenkomst werd 10 oktober bezegeld. Links Mark Stoffels (FCA) rechts Guido den Dikken (Born to Play) (Foto pr)

Door: redactie. Dit seizoen is FC Aalsmeer gestart met een samenwerking met Born to Play. De trainers van Born to Play stellen hun kennis ter beschikking aan FC Aalsmeer en verzorgen 30 keer per jaar trainingen voor de selectieteams van de jeugd. Born to Play maakt op haar beurt gebruik van de velden van FC Aalsmeer om de voetbalvaardigheden van de spelers die zich bij hen aanmelden te verbeteren.

In het concept van de ‘voetbalacademie’ van Born to Play kunnen kinderen in kleine groepen (drie tot tien spelers) trainen onder professionele begeleiding. De samenwerking met Born to Play past volgens penningmeester Mark Stoffels binnen de ambitie van FCA om jeugdteams op een hoger niveau te laten spelen en daarmee de doorstroom van eigen spelers naar de selectieteams van de senioren te vergroten. “Daarnaast is het onze maatschappelijke doelstelling om het sportcomplex actiever te gebruiken. Wij zien in de samenwerking een win-win situatie voor FC Aalsmeer, onze jeugdspelers en Born to Play.

Naast de trainingen op doordeweekse dagen organiseert Born to Play op zondagen wedstrijden en toernooien waarmee voor positieve reuring op het complex wordt gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin