Fantastic Gymnastics finaleplaats voor SV Omnia

SV Omnia heeft zich met Jikke van der Meer zeker gesteld van een finaleplek bij de ritmische gymastiek tijdens de Fantastic Gymnatics op 20 en 21 juni in Ahoy. Tijdens de tweede plaatsingswedstrijd die afgelopen zondag 31 mei werd gehouden voor duo’s van de B-selectie, wist Jikke zich te plaatsen voor de finale.

Namens SV Omnia kwamen drie gymnastes in actie. Noor Cleveringa en Jennifer van der Terp kwamen uit in de categorie benjamins. Jikke van der Meer vormde dit seizoen bijzondere duo’s met twee gymnastes van SV Pax uit Hoofddorp, door het ontbreken van een duo-partner binnen haar eigen selectie.

Gelegenheidsduo’s
Jikke moest als eerste de vloer op voor duo lint. Zij vormt het hele seizoen een gelegenheidsduo met Jeanine van Son op dit materiaal. Na een strakke oefening moest zij met een andere partner, namelijk Caroline Plantjé proberen net zo'n goede oefening neer te zetten met het materiaal touw.

Uiteindelijk behaalden Jikke en Jeanine met de lintoefening een mooie derde plaats en mochten het podium betreden. Jikke en Caroline werden met hun touwoefening gedeeld negende.

Top tien notering
Noor en Jennifer moesten een duo-oefening met touw laten zien. Bij de eerste plaatsingswedstrijd moesten beide meisjes nog een beetje wennen, maar zondag lieten ze een goede vooruitgang zien.

De oefening verliep veel soepeler en beide meisjes lieten ook plezier in de oefening zien. De jury waardeerde ook deze oefening met een gedeelde negende plaats. De meisjes waren zichtbaar tevreden over deze top tien notering. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel