Drie WK-plakken voor Sjoelclub Aalsmeer

Sjoelclub Aalsmeer liet van zich horen in Vendryne, een plaatsje op de grens van Polen, Tsjechië en Slowakije. Tijdens het WK Sjoelen waren ze goed voor drie gouden medailles bij de heren, de dames en de teams.

Zeven deelnemers deden mee aan het wereldkampioenschap en met succes. Bij de dames was het podium helemaal Nederlands, want Geesje van der Linden werd voor de tweede keer wereldkampioene, Joke Schagen veroverde zilver en het brons ging naar Nelly Eekhof.

Wereldtitels
Bij de heren waren er twee Nederlandse successen te vieren. Siem Oostenbrink werd wereldkampioen en Dick Eijlers pakte het zilver, net zoals bij het NK. Patrick Haring veroverde de vierde plaats.

Ook bij de teams ging het Nederlandse team met de wereldtitel aan de haal, want de Nederlanders Cock Tukker, Patrick Haring, Bert-Jan Wallaardt, Nelly Eekhof en Geesje van der Linde versloegen rivaal Duitsland.

Huldiging 
Aanstaande zaterdag worden de kampioenen in het zonnetje gezet op de afsluitingsavond van het sjoelseizoen. Daarnaast worden ook de clubkampioenen gehuldigd. Meer informatie en uitslagen zijn terug te vinden op de website van Sjoelclub Aalsmeer www.sjoelclub-aalsmeer.nl

Foto: drie van de gelukkige WK-medaillewinnaars. Op de foto van links naar rechts Patrick Haring, Joke Schagen en Cock Tukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel