Doetinchem werd Waterloo voor Aalsmeer

Luke Vahle scoort tegen voor Aalsmeer (Foto: Ton van Eenennaam)

Door: redactie. Na de tweede verre reis in vijf dagen tijd zit het voetbalseizoen erop voor FC Aalsmeer. Werd er zaterdag nog gewonnen bij Oranje Nassau in Groningen, vanavond vond de ploeg zijn Waterloo in Doetinchem tegen DZC’68 waar het met 3-1 ten onder ging.

Aalsmeer kwam al na vier minuten op achterstand na een persoonlijke fout. Later in de eerste helft volgde de 2-0, wat tevens de ruststand was. In de 75e minuut zorgde clubtopscorer Luke Vahle voor de aansluitingstreffer waardoor Aalsmeer toch nog mocht hopen op een positief resultaat. Daan Vaneman was vervolgens heel dicht bij de gelijkmaker maar het was de thuisploeg die de hoop bij Aalsmeer deed vervliegen door ook nog de 3-1 te maken. Dat betekent dat de nacompetitie er voor Aalsmeer op zit en de ploeg volgende voetbaljaargang ‘gewoon’ weer in de eerste klasse uitkomt.