Doelmannen houden FC Aalsmeer en DSK van scoren af

Al was het maar een schamel puntje, FC Aalsmeer Zondag was dit weekend wel de enige van de drie plaatselijke eerste elftallen die een puntje overhield aan zijn meest recente competitiewedstrijd. Op bezoek in Haarlem bij DSK werd het een doelpuntloos gelijkspel.

Maar bloedeloos was de wedstrijd zeker niet. Ondanks het uitblijven van goals, kon het publiek genieten van een spannende pot voetbal met kansen over en weer. Het was voornamelijk aan de doelmannen van beide partijen te danken dat het scorebord blanco bleef.
 
Onrecht
De wedstrijd verdiende geen winnaar. Voor de toeschouwers zou het leuker geweest zijn als het bijvoorbeeld 3-3 zou zijn geworden. Maar daarmee werd onrecht gedaan aan de keepers. Verschillende malen kwamen zowel Aalsmeer-goalie Stephan van Halm als zijn DSK-collega oog in oog te staan met de aanvallers. Iedere keer met de gehandschoende sluitpost als overwinnaar.
 
Geen strafschop
Hachelijk was de handsbal vlak voor tijd van aanvoerder Fabian Waayman in zijn eigen strafschopgebied. Iedereen hield de adem in toen de scheidsrechter op zijn fluit blies. Tot opluchting van FC Aalsmeer was het geen strafschop maar had de leidsman kort daarvoor een overtreding geconstateerd.
 
Na de reeks van twee winstpartijen en twee verloren wedstrijden, nu dus een gelijkspel. Dat is altijd beter dan verliezen. Als de reeks zich voortzet, eindigt de thuiswedstrijd komende zondag tegen Spaarnwoude logischerwijs in een gelijkspel.
 
(Bron: voetbalinaalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel