Dit weekend finale BeNeLeague

Met een ruime overwinning (28-18) uit bij Koorn./Quintus heeft FIQAS Aalsmeer de BeNe League afgesloten. De Aalsmeerders eindigden daarmee als negende. Dit weekend wordt in Hasselt beslist wie zich handbalkampioen van de lage landen mag noemen.
 
Zaterdag 4 maart begint de nacompetitie voor het landskampioenschap. Daarin is de ploeg ingedeeld in poule A met OCI/Lions, Koorn./Quintus en Swift Arnhem. De nummers één en twee strijden met de koplopers van poule B om de landstitel. In de andere poule komen Volendam, Bevo, Hurry Up en E&O tegen elkaar uit. De eerste nacompetitiewedstrijd kan FIQAS Aalsmeer meteen aan de bak: de mannen spelen uit bij de Lions.
 
'Final Four'
Dit weekend vindt in Hasselt de ‘Final-Four’ plaats: de finale van de BeNeLeague. De Belgen zijn het best vertegenwoordigd met drie clubs: Callant Tongeren, Achilles Bocholt en Initita Hasselt. Alleen OCI/Lions wist zich als Nederlandse club te plaatsen. Op zaterdag zijn de halve finales, vanaf zondag 16:00 uur wordt de competitie beslist met de finalepartij. Kijk voor meer info op bnlhandball.com
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin