Cruijff herdacht bij paastoernooi RKDES

Zaterdag werd het paastoernooi voor de E- en F-pupillen gespeeld bij voetbalclub RKDES. Om kwart over negen gaf Gerard Zuidgeest, voorzitter van het jeugdbestuur, het startschot van het toernooi. Er deden in totaal achtenzestig jeugdteams mee aan deze editie, waarvan achttien van RKDES zelf. Cruijff werd deze dag ook herdacht.

In de ochtend stonden de wedstrijden voor de poules van RKDES F2 t/m F9 op het programma. In de middag waren de F1 en de E1 t/m E8 aan de bal. Het was prima weer om te voetballen en er werd met veel plezier door de kinderen gespeeld.

Stilte
Zowel het ochtend- als middagprogramma werd afgesloten met een prijsuitreiking. Deze uitreiking werd gevolgd door een moment stilte en daarna een applaus om Johan Cruijff te herdenken. Iedereen ging met een medaille naar huis en ieder team met een beker. De F1, de E6 en de E7 van RKDES mochten de beker voor de eerste plaats in ontvangst nemen.