Boekhouders Johan Molema niet te kloppen

Voor de derde keer op rij won het team van Administratie & Advieskantoor Johan Molema de titel bij het Financials Beachvolleybal Toernooi in The Beach. Banken, accountants en administratiekantoren uit Aalsmeer en omgeving streden in diverse poules tegen elkaar.
 
Het toernooi vond begin december plaats en kende 13 deelnemende teams. Traditiegetrouw neemt de winnaar van het vorige jaar de organisatie op zich. Uiteraard in samenwerking met The Beach. Dat betekende dat de firma Molema de handen vol had. Niet alleen met volleybal maar ook met de planning.
 
Onverslaanbaar
In de eerste halve finale nam ‘Team Molema’ het op tegen het team van de Westeinder Adviesgroep. Molema bleek onverslaanbaar. De andere halve finale werd een onderonsje tussen twee Rabobankteams. Hierin bleek het tweede team van de Rabobank de sterkste.
 
Derde keer 
In de spannende finale kwam het team van de Rabobank net iets te kort tegen de titelverdedigers. Zo mocht het organiserende team voor de derde keer op rij de wisselbeker in ontvangst nemen. En wordt het toernooi ook volgend jaar weer georganiseerd door de administrateurs.
 
Foto: Team Molema op de bovenste trede van het schavot. Geflankeerd door de beide Rabobankteams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel