Blessures achtervolgen FIQAS-dames

Dat de handbalsters van FIQAS Aalsmeer zaterdag in Drenthe te kort kwamen tegen eredivisietopper Schuler Afbouw/DOS sprak vanzelf. Het werd 33-17. Maar tot lang in de eerste helft konden ze gelijke tred houden met DOS. Ze kwamen zelfs diverse keren voor. Na de 6-6, na ruim een kwartier, kregen de speelsters uit Emmercompascuum langzaam maar zeker meer vat op het spel. Bij de rust was het 14-9.

In de tweede helft was het na een halve minuut al 16-9. En DOS ging door, tot het einde, 33-17. Aalsmeer had wel weer de pech dat het veel geblesseerden telde. De jeugdspeelsters Britt van der Polder en Jitte Groeneveld maakten hun debuut op het hoogste niveau. Kelsey Maarse kampt met een knieblessure en de al lang gevelde Samentha de Soet mocht na haar operatie het veld nog niet in. Alle pech maakt het de Aalsmeerse dames niet makkelijker om punten te vergaren. Punten die ze op basis van inzet en vechtlust verdienen.

Zaterdag is in thuishal De Bloemhof V&L de tegenstander, de laatste in de reguliere competitie. Daarna volgt de degradatiepoule. Maar eerst spelen de dames in de beker, woensdagavond in Geleen, eveneens tegen V&L.

Bron: HV Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin