Blanco cheque en kleding voor ‘Meiden onder 11’

Hoewel de winterstop nog gaande is was het zaterdag voor de meiden van FC Aalsmeer  'Onder 11' vroeg opstaan. Tijdens een ontbijt om half negen in het clubgebouw kregen de meiden nieuwe tenues uitgereikt door Yvette ten Hoeve (vrijwilligster van KiKa) en Ad Wijnhout (directeur AW Groep). 
 
Door middel van een video van KiKa en uitleg van een van de vrijwilligers werd duidelijk gemaakt waar KiKa voor staat en werd getoond hoe de voorkant van de teamkleding eruit komt te zien. 
 
Voetballen voor het goede doel
Hier hield het niet bij op. De meiden kregen namelijk een blanco cheque uitgereikt waarmee ze het komende seizoen aan de slag gaan. Samen met de staf worden het komende jaar allemaal acties uitgezet om hier aan het einde van het seizoen een mooi eindbedrag op te zetten. Acties die jaarlijks terugkomen en ten goede komen aan KiKa. 
 
Talenten ontwikkelen
Behalve het feit dat KiKa onder de aandacht wordt gebracht, heeft het voetbalteam in AW Groep een sponsor gevonden die de meiden steunt om de ambities te ontwikkelen. Tijdens een tweede video bij het ontbijt werd duidelijk wat AW Groep is en waar het voor staat; een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én de levering en verhandeling van bouwstoffen.
 
Op naar Denemarken 
Na deze bijzondere uitreiking werd de teamkleding aangetrokken voor de training. Na het maken van enkele teamfoto’s liet het team op het veld zien wat het aan talent in huis heeft. In mei zal het team ook over de grenzen van zich laten horen tijdens een Europees toernooi in Denemarken.
 
Foto boven: v.l.n.r. Dalila Azzaloui, Ralycia Finies, Vida Frederiks, Kyra Celie, Meike Kwaks, Elien Everts, Uma Thijssen, Jessie Plug, Jet Snoek. Afwezig: Caroline Weg. Op de onderste foto op de achterste rij: Yvette ten Hoeve, Sai Azzaloui, Tamara Celie, Sandra Kwaks, Roen Finies en Ad Wijnhout. (Foto FCA)
 
(advertentie)
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin