Bevo verslaat zwak FIQAS ruim

Gisteravond speelde FIQAS Aalsmeer zijn zwakste wedstrijd in de nieuwe BeNe League. De handballers legden het in Panningen met 33-26 af tegen landskampioen Targos Bevo. Met de rust kon het met de stand nog alle kanten op, 15-14, maar in de tweede helft sloegen de Limburgers toe. FIQAS scoorde nog maar 12 keer, Bevo 18 keer.

Het was een inhaalwedstrijd. Alle acht teams, de beste vier uit België en de beste vier uit eigen land, hebben nu zes duels afgewerkt. Lions staat op kop met 9 punten, vóór drie Belgische ploegen. Met 5 punten staan Bevo, Volendam en Aalsmeer op gelijke hoogte. Maar Aalsmeer, dat tweemaal won, eenmaal gelijk speelde en driemaal verloor, heeft van dit drietal het slechtste doelsaldo: -5 (158 goals gemaakt, 163 tegen).

Zaterdag topduel
Zaterdag begint FIQAS een reeks van drie thuiswedstrijden. Het neemt het dan op tegen de nummer twee in de BeNe League, het Belgische United HC Tongeren. Er is maar één opdracht: winnen! Met winst blijven de Aalsmeerders, precies halverwege de competitie, nog in de race om een goede plek. Aanvang 19.15 uur.

Na de mannen spelen de vrouwen een thuiswedstrijd in de Bloemhof. Tegenstander is DSVD, dat in eerste divisie in de middenmoot staat, met 5 punten meer dan de Aalsmeerse handbalsters. Aanvang 20.45 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel