April bruisende maand bij VZOD

Door: redactie. Net als ieder jaar verhuiszen de korfballers in april van de zaal naar het buitencomplex. De start van de buitencompetitie staat gepland op 23 april.

Hieraan voorafgaand organiseert VZOD een aantal sportieve evenementen voor de jeugd op het eigen sportcomplex aan de Wim Kandreef in Kudelstaart. Op 9 april a.s. is er vanaf 14.00 uur een Sportinstuif voor kinderen van de basisschool. Zij hebben zich kunnen inschrijven via de website van Sjors Sportief. Naast sporten kunnen kinderen zich springend en klauterend vermaken in de Maxi Jungle.

Op woensdag 13 april wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden. Veel scholen en teams hebben zich aangemeld.

Zaterdag 16 april wordt, ook vanaf 14.00 uur een Paasinstuif gehouden. Een heuse stormbaan staat dan op het terrein bij VZOD. Ook zijn er weer diverse andere sportieve activiteiten en misschien komt de Paashaas nog langs. Voor dit event hebben bijna 60 kinderen zich ingeschreven. April eindigt natuurlijk met een Koningsdagfestijn. Op dinsdag 26 april om 14.00 uur is het Oranje boven op het sportcomplex bij VZOD. Aanmelden kan ook via Sjors Sportief.

Tijdens alle evenementen is de kantine open waar ouders en supporters terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Ook het terras is open.

(Foto VZOD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin