‘Als een balletje de baan op’ winnaar Beachvolleybal

Door: Richard Zethof. Afgelopen zaterdagochtend werd het jaarlijkse Kudelstaartse Beachvolleybaltoernooi georganiseerd door Carnavalsvereniging De Pretpeurders.  Achter het Dorpshuis hadden grondwerkers Arthur Bon en Peter Zethof met hulp van vrijwilligers zo’n 200 kubieke meter zand mooi gladgestreken neergelegd.

De weersvoorspellingen leken roet in het eten te gooien, maar het viel mee en scheen de zon volop. Uiteindelijk konden de 32 teams met voornamelijk jongeren er weer een fantastisch toernooi van maken. Mede door de vele supporters was het een druk en gemoedelijk evenement, waarbij er ook volop werd genoten van een hapje en een drankje.

Het winnende team: ‘Als een balletje de baan op’

Verrassende uitslag
Uiteindelijk ging het natuurlijk ook om de prijzen en er werd dan ook hard gestreden voor de podiumplaatsen. De uitslag was verrassend. Op de eerste plaats is het team ‘Als een balletje de baan op’ geëindigd. Hun naam deed anders verwachten, maar zij hebben daarmee iedereen misleid en hard strijdend de winst behaald in de finale tegen ‘Kiendjeslaan 1’.  Dit team was toch wel enigszins teleurgesteld na twee keer eerder het toernooi te hebben gewonnen. Op de derde plaats is ‘Vorig jaar nummer 13’ geëindigd en heeft dus een behoorlijk vooruitgang ten opzichte van vorig jaar geboekt en het cijfer 1 weggespeeld in de ranking.

De gezelligheid stond natuurlijk voor de meesten bovenaan en de Pretpeurders kijken dan ook weer terug op een mooi toernooi dat uiteraard niet mogelijk is zonder de samenwerking met het Dorpshuis en de sponsors van zand, grondwerk, tenten en muziek.

(Foto’s: Pretpeurders en Desiree Vreken)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin