Aftrappen met… Axel Wendt

Axel Wendt na zijn treffer tegen DoCos

In aanloop naar de thuiswedstrijd van FC Aalsmeer Zaterdag plaatsen we een selectiespeler in de schijnwerper. Deze keer is dat Axel Wendt die in de laatste thuiswedstrijd tegen DoCos werd verkozen tot Man of the Match.

Personalia: Axel Wendt. Burgerlijke staat: Alleenstaand.Opleiding: Rechtsgeleerdheid.Werk: Letselschadespecialist – juridisch adviseur.

(lees verder onder de foto)Voetballoopbaan tot nu: ADO Den Haag (jeugd) – VV Noordwijk – FC Rijnvogels – FC Aalsmeer. Positie: Allround middenvelder. Sterke punten: Inzicht – traptechniek – kracht. Verbeterpunten: Rustmomenten aan de bal kiezen.Mooiste voetbalmoment: Voorselectie NL-elftal onder 15 jaar – Als aanvoerder van VV Noordwijk de beker winnen met mijn broer in het team en mijn vader als trainer. Hobby’s naast het voetbal: Citytrips, uitgaan, golf en poker. Wat moet je laten voor het voetbal als selectiespeler: Je moet zorgen dat je fit bent. Dus goed voor jezelf zorgen en niet uitgaan op vrijdag. Wat zijn je ambities: Kampioen worden met FC Aalsmeer en volgend jaar weer hoge ogen gooien. Persoonlijk wil ik in ieder geval nog één keer landelijk spelen op divisie niveau. Waarom FC Aalsmeer: Omdat het een club is met uitstraling en ambitie die altijd het beste nastreeft. Dat blijkt uit de mooie accommodatie, hardwerkende vrijwilligers en mooie supporters. Waarom moeten mensen naar FC Aalsmeer komen kijken: Door het aanvallende voetbal en de sfeermakende supporters is het een feest om thuis te spelen. En na de wedstrijd is het gezellig in de kantine met muziek en een lekker drankje!

(Foto’s Jaap Maars)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin