Aalsmeerse successen bij koppeltoernooi sjoelen

Tijdens het 35e koppeltoernooi van Sjoelclub Aalsmeer dat 7 november in Dorpshuis ’t Podium werd gehouden deden vijfenvijftig koppels mee. Onder hen ook deelnemers uit Zweden en Duitsland.

De Aalsmeerse sjoelers moesten de eerste plek in de A-klasse overlaten aan Jan Drent, die voor de negende keer in elf jaar won, met aan zijn zijde Simone Frijlink. Wel Aalsmeerse podiumplaatsen in de andere klassen.

Zilver en brons
In de A-klasse waren de overige podiumplaatsen wel voor “Aalsmeersjoelers”, te weten Cock Tukker en Patrick Haring op plaats twee en Wim Eijlers met zoon Dick op plek drie.

Ook in de B-klasse eindigde “Aalsmeer” op plek twee en drie. Sjaak Siebeling en Albert Geleijn werden tweede en Marry Verhoeven met dochter Elisa derde.

Winst  
In klasse C was er wel winst voor Sjoelclub Aalsmeer. Paul van den Berg met Bert Houweling stonden op het hoogste schavot, gevolgd door Joke de Haan en Sandra Oostrom.  Een Zweeds koppel nam een bronzen beker mee naar Stockholm.

Eric Geleijn en Sven Bonhof wonnen in de D-klasse, met vader en zoon Brozius op een derde plaats. Klasse E werd gewonnen door de familie Ploeger voor Cock van der Vlugt en Joep van Egmond.

De F-klasse kende ook een Aalsmeers succesje, want Walter Siebeling en Marta Sobotka wonnen het zilver.

Voor informatie en uitslagen zie ook de website van de sjoelclub. 

Foto's: Martha Sobotka en Walter Siebeling wonnen zilver in de F-klasse en ook Sjaak Siebeling en Albert Geleijn gingen er met het zilver vandoor, maar dan in de B-klasse (foto's Sjoelclub Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel