Wethouder Van Duijn start als locoburgemeester

Robbert-Jan van Duijn werd afgelopen donderdag benoemd tot wethouder voor de gemeente Aalsmeer. Daarmee is Robbert-Jan de jongste wethouder voor de gemeente.
 
Zijn ouders, boer en zus waren speciaal voor dit moment naar de Raadsvergadering gekomen afgelopen donderdag. Vader Bert van Duijn: “Gewoon spannend en leuk. Dit is een moment waar wij graag bij wilden zijn!”
 
Ambitieus
Door het CDA werden de woorden van de oppositie, die zich afvroeg of Van Duijn niet te onervaren is, weggewuifd. “Wij zien in de nieuwe wethouder een jong, enthousiast en ambitieus persoon. Iemand die in de gemeente is opgegroeid en bekend is met gewoonten en gebruiken. Daarmee een  ambassadeur voor Aalsmeer in de gemeentelijke politiek die verandert en steeds meer samen gaat met Amstelveen,” aldus de repliek van het CDA
 
Felicitaties
Van Duijn beleefde binnen 24 uur na zijn benoeming, een bijzondere vuurdoop. Niet als wethouder maar als locoburgemeester mocht hij de voetballers van FC Aalsmeer feliciteren. In de kantine van de club, waar Van Duijn toevallig ook zelf als voetballer actief is, bracht hij de gelukwensen namens de gemeente over aan voorzitter Eef Niezing, trainer Cor van Garderen en aanvoerder Burak Sitil.
 
Hij stond nog even uitgebreid stil bij de beslissingswedstrijd tegen Almere een week eerder die met penalty’s beslist werd. Daarna werd een teamfoto gemaakt en kon het kampioensfeest gevierd worden.
 
Foto's: Van Duijn legt de belofte af (Foto Esther Sparnaaij); Van Duijn feliciteert FCA-trainer Cor van Garderen en aanvoerder Burak Sitil (foto Arjen Vos) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel