Wethouder niet teleurgesteld

Teleurgesteld dat hij voor het derde jaar op rij niet de titel van ‘Beste Bestuurder’ in de wacht mocht slepen, is Robbert-Jan van Duijn geenszins. “Om jezelf in dit lijstje te zien staan is al heel gaaf.” Gisteren werden in Oss de prijzen verdeeld. De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb won de prijs voor de derde keer.

Om de verkiezing te winnen, of op zijn minst in de bovenste regionen te eindigen, wordt het publiek door initiator Binnenlands Bestuur opgeroepen een stem uit te brengen op de favoriet. Zijn Aalsmeerders daar voor te porren? Hooguit de kring rond het gemeentebestuur en de familie- en vriendenkring van onze genomineerde wethouder. Niet zo vreemd dus dat de winnaar uit een grote stad komt. Dat was vorig jaar al niet anders (Utrecht). Toen ging het om de titel ‘Beste Jonge Bestuurder’.

Van Duijn lijkt er niet echt wakker van te liggen. “Genomineerd worden is al heel bijzonder, helemaal in deze categorie. Als wethouder uit een kleine gemeente is dan in de laatste ronde niet op te boksen tegen zwaargewichten als Aboutaleb,” aldus de genomineerde die niet aanwezig was in Oss. Het werk in Aalsmeer was net even belangrijker voor hem op dit moment.

Tekst Arjen Vos, foto archief AV

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel