VVD zet vrijwilligers in zonnetje

De Aalsmeerse VVD-afdeling heeft met Valentijn twee taarten uitgedeeld. De ene was voor de vrijwilligers van de werkgroep Seringenpark. “Deze werkgroep doet er alles aan om de achteruitgang van het Seringenpark een halt toe te roepen. Sinds begin 2012 zijn zij in gesprek met de gemeente om voor de slechte bodemkwaliteit en slechte drainage tot een structurele oplossing te komen,” laat de VVD weten. De partij is “trots op deze vrijwilligers” en onderstreepte dat vrijdag met een taart.

De tweede liberale taart op 14 februari ging naar de vertegenwoordigers van de gezamenlijke wijkbesturen. Hun inzet wordt door de afdeling “zeer gewaardeerd”. Dit omdat zij de inspirators zijn van het zogenoemde wijkoverleg, dat regelmatig in iedere wijk plaatsvindt. Het overleg vormt  “een belangrijke schakel tussen wijkinwoners, gemeente en andere organisaties”. Op dat platform komen signalen uit de lokale samenleving naar boven en daar hecht de VVD “veel waarde” aan.

Elk jaar taart
Jaarlijks houden VVD-afdelingen in de provincie Noord-Holland op Valentijnsdag een dergelijke taartenactie. Doel is mensen die belangrijk werk verrichten voor de plaatselijke gemeenschap, in het zonnetje te zetten. In Aalsmeer deed statenlid Petra Kirch mee aan de actie. Ze is regionaal aanspreekpunt voor het gebied Amstelland en Meerlanden.

Op de foto's overhandigt (boven) statenlid Petra Kirch (links) een taart aan Greet Vaneman van de werkgroep Seringenpark en presenteert (onder) VVD-fractielid Marjanne Vleghaar een taart aan wijkbestuursleden (foto's VVD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin