Vergaderen over vertrek wethouders

(Foto: archief AV)

Door: redactie. Donderdag 20 juli vergadert de gemeenteraad in een besloten vergadering over de aanleiding van het vertrek van wethouders Van Rijn en Kuin. De vergadering begint en eindigt met een openbaar gedeelte.

De gemeenteraad bespreekt in beslotenheid het zogenaamde ‘reconstructief leeronderzoek’. Het doel hiervan is dat de raad in de gelegenheid wordt gesteld zich te informeren over de aanleiding van het vertrek van de twee wethouders op 16 maart én om hiervan te leren. In het opvolgende openbare deel van de raadsvergadering waarin de conclusies en aanbevelingen van het leeronderzoek worden besproken en procesafspraken worden vastgesteld voor toekomstige vraagstukken over integriteit en vertrouwen.

Meer info
De vergadering die om 20:00 uur begint, is live te volgen of kan worden terug gekeken op de gemeentelijke website. Hier zijn ook alle relevante (openbare) stukken voor de vergadering te vinden. Meer informatie over de activiteiten van de gemeenteraad zijn verkrijgbaar via Instagram of via de digitale nieuwsbrief, aan te vragen via griffie@aalsmeer.nl. Deze nieuwsbrief wordt per mail verstuurd na afloop van elke raadscyclus.

Lees vorig bericht

Sfeervol zomeravondconcert Mariëlle Rijkmans

Lees volgend bericht

Kinderhulp Afrika in actie voor nieuwe ambulance


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *