Van Duijn nu genomineerd voor ‘Beste Bestuurder’

Robbert-Jan van Duijn is genomineerd als ‘Beste Lokale Bestuurder’ van het afgelopen jaar. Hij wordt door de organisatie van de verkiezing geprezen om zijn rol in het Schipholdossier en gezien als een bestuurder die midden in de samenleving staat en altijd aanspreekbaar is. De afgelopen twee jaar werd hij al genomineerd voor de verkiezing van ‘Beste Bestuurder onder de 40 jaar’ maar greep naast de titel.

Van Duijn, nu nog wethouder maar vanaf 3 februari burgemeester van Nieuwkoop, bevindt zich in goed gezelschap. Hij moet tussen de tien medekandidaten onder meer opboksen tegen Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam en Wim van de Donk, commissaris van de Koning in Noord-Brabant. Andere kanshebbers zijn burgemeester, wethouder of gedeputeerde. Een geduchte concurrent is Lot van Hooijdonk. Deze Utrechtse wethouder kaapte eerder de titel voor Beste Jongste Bestuurder voor de neus van Van Duijn weg.

De verkiezing tot Beste Bestuurder van 2019 wordt verzorgd door Necker van Naem, samen met Binnenlands Bestuur. Er zijn bestuurders genomineerd voor vier categorieën: Beste Lokale Bestuurder, Beste Bestuurder van een kleine gemeente (minder dan 35.000 inwoners), Beste Bestuurder jonger dan 40 en de Best Bestuurde decentrale overheid.

Stemmen kan tot 12 januari via bestebestuurder.

Foto: Robbert-Jan van Dijn in actie bij FC Aalsmeer, foto archief AV

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin