‘Stamtafel nieuwe stijl’ roept hulp luisteraar in

‘Stamtafel Aalsmeer’ is een interactief radioprogramma waarbij de programmamakers met een panel communiceren en discussiëren en de luisteraar informeren over onderwerpen die leven in Aalsmeer. Er kan door de luisteraar direct gereageerd worden op wat de studiogasten met elkaar bespreken.
 
“We hebben de opzet van Stamtafel nog breder gemaakt,” legt presentator Dirk Box uit, “er is nu een eigen redactie die de onderwerpen met elkaar bespreekt, uitzoekt en onderzoekt. Deze redactie zal ook met de politiek in gesprek gaan door vragen voor te leggen aan de raads- of collegeleden. Ook zal niet geschroomd worden informatie bij Provincie of Rijk in te winnen.”
 
Goede voorinformatie
Het discussieprogramma richt zich tijdens de uitzending op een aantal hoofdonderwerpen maar zal ook de kleinere onderwerpen aan bod laten komen. De opzet is dat Stamtafel de inwoner van Aalsmeer goed, bijtijds en op een begrijpelijke manier informeert over gemeentelijke aangelegenheden die in het raadshuis worden voorbereid, besproken en vastgesteld.
 
Stamtafel wil haar luisteraars ook zoveel mogelijk op de hoogte brengen van informatieavonden die door de gemeente en wijkraden worden gehouden. Dat gebeurt met behulp van Facebook, Twitter en wellicht in de toekomst een website.
 
Positief kritisch
Stamtafel wil al de zaken die spelen in Aalsmeer met een positief kritische blik volgen en bespreekbaar maken. Maar dat kan volgens de makers niet zonder hulp van de luisteraar. “Juist van de inwoners van Aalsmeer horen en ontvangen we graag hun mening,” aldus Box, “wij zullen desgewenst de helpende hand toereiken en de weg wijzen in sommige procedures. Onze gemeentelijke bestuurders willen immers graag dat burgers meedenken, een eigen visie geven en participeren voordat er een besluit genomen wordt. Stamtafel werkt hier graag aan mee.”
 
‘Stamtafel Aalsmeer’ is altijd rechtstreeks te beluisteren op de donderdag na de raadsvergaderingen. Contact via stamtafelaalsmeer@gmail.com, telefonisch: 0297-325858, via sms/WhatsApp 06-111 43 838 of Facebook en Twitter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel