Slotdebat verkiezingen in burgerzaal

Dinsdagavond vindt in de burgerzaal van het gemeentehuis het grote slotdebat van deze verkiezingscampagne plaats. De lijsttrekkers van vijf van de zes deelnemende partijen treden tegen elkaar in het strijdperk. Dat zijn Robbert-Jan van Duijn (CDA), Gertjan van der Hoeven (AB), Robert van Rijn (VVD), Ronald Fransen (PACT) en Bram Heijstek (HAC). De eerste vier zijn bestaande partijen met raadsleden, HAC is een nieuwe verkiezingsdeelnemer. De tweede nieuwkomer, Lijst Tas, heeft besloten zich afzijdig te houden.

Presentatoren van het door de gemeente georganiseerde debat zijn Peter Maarsen en Wim Bartels. Dat zijn geen onbekende gezichten in politiek Aalsmeer. Vier jaar terug leidden ze het afsluitende debat in de burgerzaal eveneens en ook in de jaren daarvoor vormden ze een geducht presentatorenduo. Maarsen was dit jaar bovendien presentator van de korte debatten en interviews in de videoprogrammareeks Aalsmeer Kiest op AalsmeerVandaag.

Van 20 tot 22 uur
Het verkiezingsdebat, zonder pauze, begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. Vooraf en na afloop is er ruimte om van gedachten te wisselen met de kandidaten van de vijf partijen. Het publiek krijgt volop gelegenheid de lijsttrekkers vragen te stellen. Iedereen is van harte welkom.

Foto's van het debat Aalsmeer Kiest op 3 maart in De Oude Veiling, met dezelfde deelnemers en presentator Peter Maarsen (foto AV)

Lees vorig bericht

RKDES verliest ook van koploper

Lees volgend bericht

Rijnvogels krijgt vleugels tegen Aalsmeer


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *