SGP’ers geïnformeerd over veiligheid in sierteelt

burgemeester Gido Oude Kotte met rechts van hem André Flach en enkele partners van de aanpak Weerbare Sierteelt en politiemedewerkers Amsterdam en Den Haag (Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Gistermiddag brachten SGP-kandidaten Diederik van Dijk en André Flach een campagnebezoek aan de regio. Centraal daarbij stonden de thema’s veiligheid, omzien naar elkaar, duurzaam ondernemerschap en perspectief voor boeren en tuinders. Onderdeel van het programma was een ontmoeting bij Royal Flora Holland waar de delegatie zich liet informeren over ondermijning in de sierteelt.

André Flach, nummer 3 op de SGP-kandidatenlijst nam ruim de tijd voor een gesprek in het Centrum Weerbare Sierteelt waar het onder meer ging over drugscriminaliteit en mensenhandel. Conclusie die door de SGP’ers getrokken werd was dat de aanpak vruchten afwerpt wanneer verschillende partijen samen een vuist maken tegen misstanden in de branche. ’s Avonds vond er in Rijsenhout een bijeenkomst plaats waarbij ook andere nationale en lokale SGP-prominenten aanschoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin