Raadsvergadering luchtig én zwaar

De gemeenteraadsvergadering van donderdagavond kent een luchtige start. Eerste agendapunt is namelijk het protocol voor de huldiging van sportkampioenen. “Aalsmeer is trots op haar kampioenen. Dat moet ook omgezet worden in een huldiging,” schrijft B&W in het begeleidende stuk.

Als voorbeeld diende een huldiging van enkele Aalsmeerse karatekampioenen voorafgaand aan de raadsvergadering van begin november. Dat experiment is zo bevallen dat B&W er meteen maar een “traditie” van wil maken.

Zwaardere kost
De zware onderwerpen komen in het tweede deel van de vergadering. Daarin neemt de raad besluiten over de regels voor de paracommerciële horeca (klik hier voor artikel) en de vernieuwde woonvisie van de gemeente (klik hier voor artikel). Bij beide onderwerpen zullen de fracties zich naar verwachting nog danig gaan roeren, zeker bij de woonvisie.

De raadsvergadering van 13 februari start om 20.00 uur. Plaats van handeling is de raadzaal. Iedereen is van harte welkom. Op Radio Aalsmeer is de vergadering live te volgen.

Klik hier voor alle stukken van de raadsvergadering (wees gewaarschuwd: het is wel even flink puzzelen)

Foto: lichtere kost was er ook op de vorige raadsvergadering, te zien aan de liberalen Wim Spaargaren en Marjanne Vleghaar (foto Arjen Vos)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin