Raadscommissie bespreekt nieuwe sportnota

Na de politieke seizoensstart met de raadscommissie Ruimte & Economie afgelopen dinsdag is vanavond de andere commissie aan zet. Bij Maatschappij & Bestuur staan twee onderwerpen op de agenda, die waarschijnlijk geen al te heftige discussies zullen opleveren.

Allereerst behandelen raadsleden en fractieassistenten, onder leiding van voorzitter uit eigen midden Bram Heijstek (HAC), de nieuwe sportnota 2015-2018. Het is volgens sportwethouder Gertjan van der Hoeven een voortzetting van de vorige sportnota, zij het in geactualiseerde vorm. Tweede onderwerp is het jaarverslag van de stichting AURO, dat de financiële situatie van het openbaar onderwijs beschrijft.

Als het vragenkwartiertje oningevuld blijft (eergisteren waren er wel vragen, van HAC), is de commissievergadering snel voorbij. Volgens het voorgestelde tijdschema om kwart voor negen. De start is om 20.00 uur en geïnteresseerden zijn welkom.

Na afloop is er een besloten informatief overleg van B&W met de gemeenteraad. Onderwerp: de nieuwe plannen voor Greenpark Aalsmeer.

● Klik hier voor meer informatie over de commissievergadering op de gemeentewebsite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel