Raad neemt besluit over ambitie Zeilfort

Donderdagavond is de eerste debatronde in de gemeenteraad over de geactualiseerde Woonvisie. Dat onderwerp vergt naar verwachting de meeste tijd op deze tussentijdse vergadering (het winterreces is nog niet voorbij). Er is drie kwartier voor uitgetrokken, vanaf 21.05 uur. In het beraad staan de raadsleden en fractieassistenten ook stil bij een veranderde opzet van de Nieuwe Aalsmeerderlaan.

Tegen half elf start de raadsvergadering. Daarin valt onder meer een besluit over de ambities waarmee de gemeente de plannen voor het Fort Kudelstaart, het zogenoemde Zeilfort, verder gaat ontwikkelen. Ook is er de slotronde over het plan voor het Schiphol-parkeren op Green Park.

De raadsvergadering begint om 21.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Iedereen is welkom.

Kijk hier voor meer informatie over de raadsvergadering. Procedure: scroll naar beneden, klik bij 'Agenda's en vergaderstukken' 'Beraad' aan en ga aldaar bij 'Vergaderdatum' naar '9 januari'. Doe vervolgens hetzelfde bij 'Raad'. Er is géén rechtstreekse link. Makkelijker kunnen we het (nu) niet maken voor de geïnteresseerde burger…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin