Politici helemaal op één lijn

JCI Amstelland, een vereniging van jonge ondernemende mensen, die ook maatschappelijk actief zijn, organiseerde op 2 juni 'Netzomer', een beachvolleybal evenement dat plaatsvond in The Beach. Tussen de diverse deelnemende teams viel vooral de ploeg op met de naam 'Raad Aalsmeer'.

VVD-raadslid Nanda Hauet wist vanuit de politiek dit team samen te stellen. De bonte bij elkaar geraapte ploeg werd gevormd door leden uit alle politieke partijen. Het team werd eerste in de poule, maar struikelde in de halve finale. Zonder noemenswaardige voorbereiding bleek de ploeg toch aardig op elkaar ingespeeld en waren de onderlinge verhoudingen prima. Je zou haast kunnen beweren dat de politici voor het eerst helemaal met elkaar op één lijn zaten.

Het goede doel was het Verbindingsdiner, een initiatief om mensen uit de Amstelland regio, die normaliter niet zo makkelijk contact maken, of er financieel niet toe in staat zijn, een keer een diner aan te bieden en contacten te laten leggen.

Foto: Raad Aalsmeer met:  Dirk van Willegen  (CDA), Rik Rolleman (PACT), Erik Abbenhues (VVD), Robert van Rijn (VVD)  Danny Tol (AB), Nanda Hauet (VVD), Marijn Schoo (HAC). (Foto VVD)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin