Poldermeesterplein kleurt rood

(Gesponsorde content) En wederom was er, evenals bij de bijeenkomst van de PvdA vorige week in Kudelstaart, een stralend blauwe hemel en een milde lentezon die er voor zorgden dat er een flinke opkomst was afgelopen zaterdag op het Poldermeesterplein.

Naast de PvdA presenteerden zich in Aalsmeer-Oost ook de delegaties van D66 en AA. Dat er met name flinke belangstelling was voor de presentatie van de flyerende PvdA-ers had ongetwijfeld te maken met de spontaan ingezette klanken van de Internationale, het uit eind negentiende eeuw daterende bekende lied dat oproept tot een betere wereld voor de mensheid. Het ingezette lied door de kandidaten werd door een voorbijganger compleet gemaakt. Zeker in deze tijd weer actueel…

In de uitgereikte folders van de PvdA werd met name aandacht gevraagd voor mogelijkheden voor het verkrijgen van betaalbare woningen voor zowel jong als oud, een speerpunt in het verkiezingsprogramma van de PvdA. Aankomende zaterdag zal in het centrum van Aalsmeer de campagne caravan van de PvdA ook aansluiten. De Tour de Provence komt naar Aalsmeer. U kunt stemmen vanaf 14 maart tot en met de 16de. Kies voor een liever Aalsmeer.

(Foto PvdA)

Lees vorig bericht

Toch weer ouderwetse NL Doet

Lees volgend bericht

D66 pleit voor krimp Schiphol


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *