Oproep voor hartenwensen aan zorgpersoneel

Bart Kabout, Wilma Alink, Robert van Rijn en Gido Oude Kotte bij de 'wensboom' (Foto gemeente)

Door: redactie. Aan het eind van een veelbewogen jaar komt de gemeente met een actie voor zorgmedewerkers. De Gemeente Aalsmeer is de mensen in de zorg zeer dankbaar voor al hun werk en medewerking en vraagt inwoners hen een nieuwjaarswens te sturen.

Om dit mogelijk te maken zijn op vier plekken in Aalsmeer en Kudelstaart grote kerstbomen geplaatst met een brievenbus. Daarin kunnen inwoners een kaartje doen waar zij hun nieuwjaarsgroet op kunnen zetten. In het nieuwe jaar worden deze kaartjes aangeboden aan onze zorghelden als hart onder de riem voor 2021 en dank je wel voor 2020. De komende week is een voorbeeldkaartje te vinden onder de artikelen op AalsmeerVandaag.

Eerste wensen
Het college van burgemeester en wethouders deed vanmorgen de eerste kaarten in de bus bij de boom op het Raadhuisplein. Wethouder Zorg Wilma Alink deed dit namens het college. “Het einde van het jaar is altijd een mooi moment voor reflectie. Als college zijn we ontzettend trots op alle inwoners van Aalsmeer. Ze hebben veerkracht getoond in een moeilijke tijd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel al ver gekomen. Extra trots zijn we op onze zorgmedewerkers. Zij gingen niet alleen onverminderd voort, zij moesten heel wat tandjes bijschakelen en hebben het onmenselijk druk gehad. En ook bewoners van zorginstellingen hebben meer mee moeten maken dan je zou willen. We wensen personeel en bewoners een 2021 met minder obstakels, meer rust en heel veel liefde,” aldus de wethouder in een persbericht van de gemeente.

Wensbomen
Behalve op het Raadhuisplein, staan er ook wensbomen op het Poldermeesterplein en bij Winkelcentrum Kudelstaart. De boom op de Ophelialaan wordt naar verwachting op donderdag 10 december geplaatst. De bomen geven extra sfeer en gezelligheid in de gemeente tijdens de donkere dagen van het jaar. Winkeliers in de omgeving van de bomen werken mee aan de actie en hebben extra wenskaarten in hun winkel liggen. De bomen en kaartenbussen blijven staan tot 29 december.

Zie hieronder de kaart die uit twee delen bestaat in pdf. De kaart is te printen.

ALS_Ansichtkaart_WensZorg_A6_v3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel