Knapste kamerlid: ‘Dubbele cijfers CDA’

Het, volgens de Telegraaf-lezeressen, knapste Tweede Kamerlid had vanmiddag in Aalsmeer de lachers op zijn hand. Want prikkelend was het wel, en misschien overdreven. CDA'er Michel Rog toostte op een “gigantische verkiezingsuitslag” voor het CDA en mikte maar vast op “dubbele cijfers” (6 zetels nu). Dat gebeurde bij de officiële opening van het CDA-Lokaal in de Zijdstraat.

“Een uitvalbasis voor campagneactiviteiten,” noemde lijsttrekker Robbert-Jan van Duijn het tijdelijke CDA-onderkomen naast de wereldwinkel. “Het is ook een inloop voor een praatje.” De naam vond hij uiterst passend: CDA-Lokaal. “Het CDA is een landelijke partij, maar we zijn ook een echt lokale partij. Dat zie je aan onze kandidatenlijst met vijftig mensen erop en aan de grote betrokkenheid bij werkbezoeken. We zijn ook diep geworteld in de gemeenschap.”

Eigen verhaal
Michel Rog was met een twintigtal Aalsmeerse CDA'ers vanochtend mee op werkbezoek geweest. Hij zei “veel opgestoken” te hebben bij FloraHolland, het Wellantcollege en VTOC Fokker. Voor eigen volk sprak hij nog een paar mooie woorden over het CDA Aalsmeer. “Het is een partij die van de samenleving is, die de kracht uit de gemeenschap haalt. Met een eigen verhaal,” jubelde Rog.

Tot en met de verkiezingsdag 19 maart is iedereen van harte welkom in het CDA-Lokaal. Openingstijden: dinsdags tot en met vrijdags van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur. Adres: Zijdstraat 17.

Foto: knapste kamerlid Michel Rog (links) en lijsttrekker Robbert-Jan van Duijn openen vanmiddag CDA-Lokaal in Zijdstraat (foto Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin