Kinderburgemeester Sophie overhandigt rapport aan Jetta Klijnsma

Kinderburgemeester Sophie van Raaphorst is lekker druk in de weer. Vorige week was ze nog bij het Europees Parlement in Brussel, maandag overhandigde ze in Rotterdam een rapport over ‘de bijdrage van het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds vanuit de ogen van kinderen’ aan staatssecretaris Jetta Klijnsma.
 
Onderdeel van het programma was een gesprek onder leiding van Kees Jansma (voorzitter van het Jeugdsportfonds ) met Jetta Klijnsma, Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer, Hugo van der Poel (directeur Mulier Instituut) en Sophie. Het gesprek ging natuurlijk over het onderzoek maar ook over hoe het Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds kinderen kan bereiken, waarvan de ouders de bijdrage voor deelname aan cultuur en sport niet zelf kunnen betalen.
 
Sophie: “Het was een leuke middag en ook het filmpje dat van tevoren is gemaakt in het gemeentehuis vond ik erg leuk om te doen. Ik vind het erg leuk om te paardrijden en te dansen en dat gun ik ook alle andere kinderen. Daarom is het erg goed dat het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds kinderen helpt om mee te doen.”
 
Kijk voor het filmpje over Sophie dat getoond is op de bijeenkomst op www.aalsmeer.nl/kinderburgemeester.
 
Foto: kinderburgemeester Sophie met Jetta Kleinsma (foto gemeente Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin