Informatiemarkt Centrumvisie maandag in Burgerzaal

Zoals al eerder aangekondigd worden komende maandagavond 1 juli de plannen gepresenteerd waarmee de gemeente Aalsmeer aantrekkelijker, bereikbaarder en herkenbaarder wil maken. Alle onderdelen van het ontwerp Centrumvisie en het ontwerp Beeldkwaliteitsplan Aalsmeer Dorp zijn te zien tijdens een informatiemarkt in de Burgerzaal.  

Het College heeft de ambitie het centrum van Aalsmeer te ontwikkelen tot een aantrekkelijke, herkenbare en karakteristieke plek: zowel functionele als specialistische detailhandel, cultureel maatschappelijke functies en horeca. Alle plekken met elkaar verbonden in een openbare ruimte van hoge kwaliteit, met voldoende verblijfs- en parkeerplekken, groen en water.

Het centrum moet gezelliger worden in beleving en gebruik, is de intentie van de bestuurders.

Informatiemarkt en inzage
Op de informatiemarkt zijn de verschillende onderdelen van de plannen te zien. Deskundigen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook de verantwoordelijke wethouders Van Duijn en Van Rijn zijn van de partij. De informatiemarkt is een onderdeel van de inzagetermijn die loopt tot en met 19 juli. De burgerzaal is maandagavond 1 juli open van 19.00 – 21.00 uur. 

De plannen zijn al te vinden op aalsmeer.nl/Centrumvisie en aalsmeer.nl/BeeldkwaliteitsplanAalsmeerDorp. Iedereen die de plannen op papier wil inzien kan tot en met 19 juli terecht bij de centrale balie in het gemeentehuis aan het raadhuisplen of bij de balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis te Amstelveen.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel