Gertjan van der Hoeven stapt uit politiek

Vanmiddag maakte wethouder Gertjan van der Hoeven op zijn eigen Facebookpagina bekend dat hij na de verkiezingen in 2018 niet meer terugkeert in de Aalsmeerse politiek. “De tijd is gekomen om nieuwe wegen in te slaan,” aldus de wethouder in zijn verklaring.

Het is onrustig in de politiek. Vorige week besloot Dick Kuin uit de fractie van AB te stappen. Zondag vertrok Joop Kok als voorzitter van de PvdA en ook zijn opvolger Cor Knol heeft binnen enkele dagen alweer de pijp aan Maarten gegeven. Of het aanstaande vertrek van de wethouder met het opstappen van partijgenoot Kuin verband houdt, is niet duidelijk. We kregen de wethouder nog niet te spreken over de kwestie.

Enerverende periode
Op zijn facebookpagina schrijft Van der Hoeven dit: “Ik heb besloten dat ik na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 niet beschikbaar ben om lid van de gemeenteraad of wethouder van Aalsmeer te worden. Ik heb bijna twaalf jaar deel uitgemaakt van het gemeentebestuur, waarvan acht jaar als wethouder. Een enerverende periode waarin ik me – samen met vele anderen – met passie heb ingezet voor een mooie toekomst van Aalsmeer. Nu is voor mij de tijd gekomen om nieuwe wegen in te slaan. De komende maanden blijf ik mij natuurlijk voor de volle 100 procent inzetten voor de inwoners en ondernemers in Aalsmeer.”

Foto archief AV

(advertentie)

7 reacties

  1. Men /Ziet/Hoort/Reageert zonder erover nagedacht te hebben, dat is mens eigen .Als Wethouder was je een goed bestuurder ,als mens heb ik je leren kennen als een man die heel betrokken was naar mensen toe !
    Het allerbeste toegewenst.

    Met vriendelijke groet.

  2. Wordt nu ook de “Gertjan van der Hoeve Torenflat” in de Hornmeer in heroverweging genomen? Of wordt die voor de verkiezingen nog even snel door de strotten van de Aalsmeerders geduwd?

  3. waarschijnlijk heeft nog een ander Persoon gedreigd de AB fractie te verlaten en voor zich zelf te beginnen en dan zou Gert Jan wel erg eenzaam de verkiezingen ingaan.

  4. Uitzicht op een nieuwe heerschappij samen met het CDA voor de komende 4 jaar zijn minimaal geworden voor Gertjan. Ook navraag bij andere partijen om met hem samen te gaan de komende 4 jaar liepen op niets uit. Zij waren de dictatuur van AB/CDA al lang zat. Dan is het beter om eieren voor je geld te kiezen en proberen om elders Burgermeester te worden. Hopelijk voor Gertjan gaat hem dit lukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel