Gemeenteraad vergadert over begroting

Raadzaal (foto archief AV)

(Gemeentelijk persbericht) Donderdagavond 3 november 2022 staat de vergadering van de gemeenteraad van Aalsmeer geheel in het teken van de begroting voor volgend jaar. De vergadering vindt vanaf 20:00 uur plaats in de Raadzaal en is toegankelijk voor publiek.

Op 3 november wordt de begroting 2023 van de gemeente Aalsmeer behandeld in de gemeenteraad. In de begroting staan de plannen van de gemeente voor het komende jaar en wat deze plannen gaan kosten. De raad stelt de financiële uitgangspunten voor het beleid vast. Het college van burgemeester en wethouders voert deze plannen vervolgens uit. Het vaststellen van de begroting voor volgend jaar is daarmee één van de belangrijkste momenten voor de raad om sturing te geven.

College-agenda 2022-2026
De begroting 2023 is de eerste begroting van het nieuwe college en deze is opgesteld in (financiële) onzekere tijden. Maar door enerzijds financiële meevallers van de Rijksoverheid en anderzijds het maken van bewuste keuzes, presenteert het college van burgemeester en wethouders van Aalsmeer een begroting die meerjarig structureel sluitend is en daarnaast nog ruimte biedt voor nieuw beleid.

De vergadering volgen
De vergadering begint om 20.00 uur in de Raadzaal van het raadhuis en is toegankelijk voor publiek. De vergadering is ook online te volgen of achteraf terug te kijken via de website. Tevens vindt u hier de volledige agenda inclusief alle bijbehorende stukken. Indien u de gemeenteraad nog overwegingen wilt meegeven of een vraag heeft, kunt u contact opnemen via griffie@aalsmeer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin