Donderdag ingelaste raadsvergadering

De gemeenteraad kwam er zelf ook achter gisteravond. Te veel hooi op de vork genomen voor één avond vergaderen. Een aantal onderwerpen zijn doorgeschoven naar een ingelaste raadsvergadering komende donderdag 9 oktober. De raad spreekt dan over Zuiderkerk, Helling, Met en de nieuwe klachtenregeling en ombudsman. Ook de stemming over Vrouwentroost vindt die avond plaats.

Tevoren waren per onderwerp afspraken gemaakt over spreektijden, maar er was geen houden aan. Bijna alle onderwerpen liepen uit. Bij de WMO-plannen had het presidium, met daarin onder meer de fractievoorzitters en burgemeester, veel te zuinig 'begroot', afgaande op het belang dat alle fracties op de vergadering aan het heikele zorgonderwerp bleken te hechten.

Venijn in staart
Na behandeling van het Jeugdhulpplan was het bijna half twaalf, een uur later dan voorzien. Toen werd er een punt gezet achter de zogenoemde oordeelvormende raadsvergadering. Er resteerde alleen nog het besluitvormde deel. Uiteindelijk kon iedereen om tien voor half een naar huis – maar niet zonder kleerscheuren.

Want het venijn zat in de staart. Daarover morgen meer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel