Debatavond D66 over participatiesamenleving

Maandagavond houdt de lokale partijafdeling van D66 in Het Oude Raadhuis een politiek café over de participatiesamenleving. Spreker is Ad van Vugt, bestuurslid van het wetenschappelijk bureau van D66, de Hans van Mierlo Stichting. Zijn presentatie gaat over het thema 'Van opgelegde naar oprechte participatie'.

Dat is de titel van een D66-uitgave waarmee de partij volgens een persbericht een “sociaal-liberale zwengel” wil geven aan het debat rond zo'n participatiesamenleving. Daarin stelt D66 dat dat debat te veel neerkomt op 'u zoekt het zelf maar uit'. Niks van bovenaf opleggen, we moeten juist toe naar een oprechte samenleving, aldus de partij. Hoe dat moet, gaat Van Vugt maandag uitleggen.

Gespreksleider is Willem Kikkert. Hij is voorzitter van D66 Aalsmeer en oud-raadslid van PACT. PACT is de progressieve lokale partij waarin D66 al anderhalf decennium samengaat met PvdA en GroenLinks.

Het politiek café begint om 20.00 uur. Het Oude Raadhuis bevindt zich aan Dorpsstraat 9. Iedereen is welkom, D66'er of niet.

Foto: Ad van Vugt (foto: Hans van Mierlo Stichting)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel