Cursus Politiek Actief vanaf september

Gemeenteraad in vergadering (Foto: archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Bent u geïnteresseerd in politiek en wilt u meer betrokken raken bij de besluitvorming? Dan kunt u vanaf het najaar weer meedoen aan de cursus Politiek Actief. De gemeente nodigt alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart uit om hieraan deel te nemen.

In vier avonden leert u alles over de politieke organisatie van Aalsmeer. U krijgt de kans om persoonlijk in gesprek te gaan met de burgemeester, de gemeentesecretaris en gemeenteraadsleden. U ontdekt hoe beslissingen worden genomen en hoe u als inwoner invloed kunt uitoefenen op de lokale politiek.

Daarnaast biedt de gemeente een boeiende debat training waarbij u de kunst van effectief debatteren en argumenteren gaat leren. Onder professionele begeleiding oefent u in een veilige omgeving met debatteren, zodat u voortaan zelfverzekerd uw standpunt kunt presenteren en verdedigen.

Locatie: Raadhuis Aalsmeer
Data: 18 september, 2 oktober, 16 oktober, 23 oktober (debattraining), 7 november 2024
Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten: geheel gratis
Aanmelden: kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar griffie@aalsmeer.nl met uw naam en contactgegevens. U kunt daarbij vermelden of u ook wilt deelnemen aan de debattraining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin