CDA’ers op lijst Waterschap

Komende woensdag worden stemgerechtigden in het stemhokje verwacht. Met het rode potlood in de hand is het deze keer misschien een stuk lastiger een keuze te maken uit alle namen op het formulier. Vooral wat de Waterschapverkiezing betreft. Een viertal namen zal de kiezer wellicht bekend voorkomen, die van Eppo Buskermolen, Tom Verlaan, Jaap Overbeek en Chris Leicher. Toevalligerwijs alle vier CDA'ers. 

Eppo Buskermolen staat op plaats 28 van waterschap Rijnland en Tom Verlaan op plaats 34 van Amstel, Gooi, Vecht. Heel Kudelstaart uitgezonderd de Kudelstaartseweg en Herenweg Westeinderplaskant behoort bij Amstel, Gooi en Vecht en Aalsmeer en Kudelstaartseweg en Herenweg Westeinderplaskant valt onder Rijnland.

Ook Jaap Overbeek voormalig fractielid en wethouder van het CDA staat op de CDA lijst van Amstel, Gooi en Vecht op plaats 41 en Chris Leicher bestuurslid van CDA Aalsmeer/Kudelstaart staat op de lijst van Rijnland op plaats 13.

Wat betreft de verkiezing voor de Provinciale Staten; ook daar kan er op een plaatselijke kandidaat worden gestemd. De naam van Hermen de Graaf bevindt zich op plaats 8. Zijn partij: het CDA.

Foto's: (vanaf boven) Eppo Buskermolen, Chris Leicher en Tom Verlaan. Foto's archief AV

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin