CDA zet zich af tegen ‘poldervisie’ VVD

Het is overal te merken dat de verkiezingen zijn begonnen. Op Twitter maken de politici het het bontst. En persberichten van de partijen worden steeds meer verkapte promotieacties ten bate van eigen gewin op 19 maart.

Dat het CDA de VVD een hak zet door zich in een bericht scherp tegen de liberalen af te zetten – zoiets gebeurt uitsluitend tegen verkiezingen aan. “De stellingname van de VVD dat glastuinbouw in de Schinkelpolder geen toekomst zou hebben,” zoals de christendemocraten schrijven, is zelfs rechtstreeks aanleiding voor een werkbezoek morgen. “Het CDA is het hiermee oneens.”

Mosterd na de maaltijd
Het werkbezoek heeft veel weg van de bekende mosterd na de maaltijd. Want de Schinkelpolderdiscussie is een gepasseerd station. Dat geldt morgen ook voor de tweede aanleiding, de discussie in de raad over het Schipholparkeren. Dat (slot)debat is vanavond…

Wat betreft de Schinkelpolder-kwestie geeft het CDA de VVD nog een sneer. Een half jaar geleden als raad unaniem het bestemmingsplan goedkeuren en het nu al openbreken? “Dat brengt ons op een hellend vlak naar onbehoorlijk bestuur,” haalt Jaap Overbeek uit in het persbericht.

Naar twee kwekerijen
De CDA-delegatie bezoekt vrijdagmiddag twee kwekerijen in het gebied. Dat zijn het daar recent gevestigde Koppe Begonia Young Plants en Carni Flora, waar vleesetende planten geteeld worden.

Na afloop kunnen belangstellenden de CDA-fractieleden informeel spreken in The Beach, vanaf 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin