CDA te gast bij onderneming van het jaar

Het CDA had als grootste lokale partij van Aalsmeer gekozen voor Loogman Tanken en Wassen om de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. De kersverse Ondernemer van het Jaar had hiervoor een mooie en inspirerende ruimte beschikbaar gesteld.
 
Een plek waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, werken en zelfs een biljartje kunnen leggen. Loogman blijft innovatief en denkt mee met de ondernemer. Evenals het CDA dat de trots over Loogman niet onder stoelen of banken stak. 
 
Dichtbij
Toespraken waren er van voorzitter Ko Weststrate en fractievoorzitter Dirk van Willegen die een opsomming gaf over de uitstapjes en werkbezoekjes van de partij in 2016. Het CDA was duidelijk zeer actief geweest. “Wij waren dichtbij in 2016 en willen dat ook in 2017 weer zijn,” sprak Van Willegen.
 
Kroketten
Ger Loogman zelf verzorgde een rondleiding door zijn bedrijf waarbij hij gepassioneerd vertelde over de inzet van het personeel en zijn visie op het ondernemerschap. De vernieuwing van het bedrijf is succesvol gebleken, zo vertelde hij. De omzet van de FEBO-vestiging ligt zelfs 70 procent hoger dan vooraf door het moederbedrijf was ingeschat, zo verklapte Loogman, die zijn CDA-gasten vervolgens ruimhartig trakteerde op goudbruine kroketten.
 
Foto: Ger Loogman, derde van links, laat de poetsstraat zien. Foto’s Arjen Vos (zie ook de gallery)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin