CDA raadslid zwaar gewond bij ongeval

Bij het ongeval dat gisteren rond het middaguur plaatsvond op de Aalsmeerderweg, is CDA-raadslid Thirsa van der Meer zwaar gewond geraakt. Dat maakte CDA fractievoorzitter Dirk van Willegen gisteravond in de commissievergadering Ruimte en Economie bekend.

De 18-jarige Thirsa werd aan het begin van de Aalsmeerderweg geschept door een auto toen ze vanachter een bus de weg overstak. Het meisje is met ernstig hersenletsel opgenomen in het ziekenhuis waar ze kunstmatig in slaap gehouden wordt.

Dirk van Willegen riep de aanwezigen in de raadzaal gisteren op voor Thirsa te bidden of in gedachten bij haar te zijn. In de Christelijke Gereformeerde Lijnbaankerk begon om dezelfde tijd een bidstond waar Van Willegen direct na zijn mededeling naar toe ging.

Foto's: Thirsa van der Meer bij haar installatie in de raad in april vorig jaar. Zij was toen het jongste raadslid van Nederland. Op de voorpagina in een onderonsje met collega raadslid Ankie Harte. (Foto's archief AV)

 

3 reacties

  1. Lieve familie, heel veel kracht en sterkte gewenst de komende dagen. Wij zijn in gedachten bij jullie en Thirsa.

  2. Wat hier is gebeurd, is niet te bevatten!! verschrikkelijk !!
    Familie en vrienden, heel heel veel sterkte in deze spannende tijd, ik hoop dat het goed afloopt. !!! Wat een verdriet hebben deze mensen te verwerken VERSCHRIKKELIJK. VERSCHRIKKELIJK !!

  3. Verschrikkelijk wat hier gebeurd is, heel veel sterkte voor de familie en vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin