CDA, D66 en PvdA weg en water op

Woensdag was provinciaal CDA-lijsttrekker Jaap Bond, die gedeputeerde is, te gast in Mijnsheerlijckheid in Kudelstaart. Daar gaf Jan Dreschler van Zorgcentrum Aelsmeer het Noord-Hollandse CDA-campagneteam uitleg over het zorgconcept van Mijnsheerlijckheid.

Het is verkiezingstijd, voor de provincie én ook de waterschappen. Zoals elke keer timmert de lokale CDA-afdeling het meest aan de weg. Komende donderdag bijvoorbeeld bezoeken twee partijprominenten, Eerste Kamer-lijsttrekker Elco Brinkman en partijvoorzitter Ruth Peetoom, @BorrelAalsmeer. Dat is een netwerkborrel voor ondernemers uit Aalsmeer en de regio. De CDA'ers zijn er tussen half zes en half zeven.

Vaartochten Westeinder
Maar andere partijen zitten niet stil. De PvdA doet ook op diverse fronten van zich spreken. Afgelopen zaterdag de Frisse Windtour van Kudelstaartse Marieke van Duijn, nummer 2 op de provinciale PvdA-lijst. Morgen om 12 uur maken sociaaldemocraten uit Aalsmeer en omliggende plaatsen een vaartocht over de Westeinderplassen. Daarvan wil de PvdA “zowel de potenties als de problemen” onder de aandacht brengen, aldus een partijpersbericht.

Ook D66 gaat zaterdag het water op, maar twee uur eerder, om half elf. De lokale partijafdeling maakt er een werkbezoek van, samen 'waterpartij' Water Natuurlijk. Aan boord beroepsvisser Theo Rekelhof, die volgens een D66-persbericht de “kansen en bedreigingen voor de Westeinder” de revue zal laten passeren. Een van de Aalsmeerders aan boord is D66'er Willem Kikkert, die op de verkiesbare vijfde plaats van Water Natuurlijk staat voor het Hoogheemraadschap Rijnland.

VVD onzichtbaar
Als het aan de hoeveelheid losse verkiezingsborden af te meten zou zijn, is Hermen de Graaf, zes op de kandidatenlijst voor  de provincie, in Aalsmeer het populairst. CDA'ers pakken in dat opzicht graag fors uit.

De VVD laat weinig van zich horen en zien. Er staan geen liberale activiteiten op de agenda tot 18 maart, de verkiezingsdag. Alleen flyeren, maar dat doet iedereen.

Foto: Jan Dreschler van Zorgcentrum Aelsmeer houdt woensdag presentatie voor CDA-campagneteam. In blauw colbert provinciaal lijsttrekker Jaap Bond. (foto CDA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin