Weggerende inbrekers komen terug – één gepakt

Afgelopen week vond er weer een kleine reeks inbraken plaats. Zo is er donderdagavond ingebroken in een schuur aan de Stommeerweg. Die staat bij een woning waar inbrekers een week eerder eveneens toesloegen.

Getuigen zagen rond kwart voor tien twee mannen in de tuin met een grasmaaier en heggenschaar slepen. Ze spraken de mannen erover aan, waarop ze wegrenden. Nadat de langsgekomen politie vertrokken was, zagen diezelfde getuigen de mannen weer, op de Stommeerweg. De gewaarschuwde politie kon een van hen inrekenen. De meeste spullen zijn terug, hoewel er nog gereedschap zoek is. De politie vraagt of eventuele andere getuigen zich bij haar willen melden.

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hoofdweg. Via een geforceerd raam kwamen de inbrekers binnen, waarna ze alle kamers doorzochten. Wat er precies ontvreemd is, is nog onduidelijk.

Laptop weg
Vorige week dinsdagmiddag zijn inbrekers binnengedrongen in een huis aan de Sweelinckstraat door aan de achterzijde een raam te forceren. Bij het doorzoeken van de woning namen ze onder meer een laptop, usb-sticks en bankpapieren mee.

Een getuige zag rond kwart voor twee een zwarte Ford-stationcar wegrijden nadat een man van 20, 25 jaar snel naar de auto was gelopen. De politie verzoekt ook in dit geval  of getuigen contact met haar willen opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel