Weer zinloos geweld in Kudelstaart

Kudelstaart is weer in de ban van zinloos geweld. De mishandeling van twee jongens vorig jaar mei op de Mijnsherenweg staat nog in het geheugen gegrift. En nu is er weer een ernstige mishandeling geweest, waarbij de politie getuigen zoekt.

Een 23-jarige Kudelstaarter is afgelopen zondagochtend rond vijf uur in elkaar geslagen door drie jongeren. Het gebeurde wederom op de Mijnsherenweg, ter hoogte van de Midvoordreef.
De jongen is zwaar mishandeld volgens een getuige, die op het geluid van harde stemmen buiten is gaan kijken.

Operatie
De getuige meldde aan de politie dat hij zag dat de drie jongens van rond de 20 jaar de fiets van het slachtoffer afpakten en in de sloot gooiden. De jongen probeerde zich uit de voeten te maken, maar werd ingehaald door het groepje jongeren. Vervolgens begonnen ze hem te schoppen tegen het hoofd. Zijn ouders hebben hem naar het ziekenhuis gebracht en vandaag wordt hij geopereerd aan gebroken jukbeenderen. Het slachtoffer heeft naast de gebroken jukbeenderen onder andere ook een hersenschudding en kapotte onderlip opgelopen.

De politie is op zoek naar meer getuigen om de daders van deze laffe daad te kunnen oppakken. Het gaat om drie jongens van rond de 20 jaar oud met donkerzwart kort haar en ze zijn circa 1.70 meter groot. Twee jongens droegen een kort zwart leren jack en de derde had een zwarte jas aan met bontkraag.

Getuigen gezocht
Als u iets gezien of gehoord heeft, dan kunt u contact opnemen met de politie op nummer 0900-8844.

Wat voor impact een mishandeling op het slachtoffer en de familie kan hebben is terug te lezen in een eerder gepubliceerd artikel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel