Vermiste jongen was bij vriendje

Afgelopen woensdagmiddag was er in Aalsmeer-Zuid sprake van enige paniek toen de 7-jarige Roy niet op tijd thuis kwam. Om 13.30 werd de politie ingeschakeld die kort hierna een Burgernetmelding deed uitgaan. Dat leverde niet direct resultaat op. Ook een zoektocht in de buurt van de P.F. von Sieboldlaan, de straat waar de jongen woont, bracht nog geen verlossing. Toen tegen de avond ook nog de politiehelikopter werd ingezet die minutenlang boven de buurt bleef cirkelen, was de ontknoping dichterbij.

Het bleek dat het ventje was gaan spelen bij een vriendje in de buurt zonder dit thuis te melden. De moeder van het vriendje was ziek en had ook niet in de gaten gehad dat Roy zijn speelafspraak niet thuis had gemeld. Van vader, net thuis gekomen van het werk, mocht Roy ook nog wel een hapje mee blijven eten maar toen het op onweer dreigde uit te draaien moest Roy maar snel naar huis.

Toen pas werd de commotie op straat en in de lucht opgemerkt. Een politieagent heeft Roy vervolgens, op zijn sokken, in de politiewagen gezet en thuis afgeleverd.

 (Foto Archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel