Vermiste Aalsmeerder in Opsporing Verzocht

In januari publiceerden wij op deze plaats al een artikel over de verdwenen Frederik Pallesen. Sinds de afgelopen 15 januari ontbreekt ieder spoor van de inmiddels 26 jarige. Voor AVRO/TROS, in samenwerking met de Landelijke Eenheid van de politie, aanleiding voor een item in het programma Opsporing Verzocht.

De ouders van Pallesen zagen hem voor het laatst in de avond van 14 januari. Toen was hij bij hen thuis in het Rameualaantje. Nadat hij die avond naar bed is gegaan, en zijzelf de ochtend erna vroeg de deur uit gingen, hebben zij Frederik niet meer gezien en ook geen enkele vorm van contact met hun zoon kunnen leggen. Zijn verdwijning is gehuld in raadselen en de politie sluit inmiddels niet uit dat de Aalsmeerder slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Beloning
Uit onderzoek is gebleken dat Pallesen zich in de periode vóór zijn verdwijning bezig heeft gehouden met schimmige zaken. Niet als hoofdrolspeler, maar hij verrichtte wel hand- en spandiensten in het criminele circuit. Als Frederik daadwerkelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf, is er een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die lijdt naar de oplossing van deze zaak.
 
Klik hier voor meer bijzonderheden over deze verdwijning, alsmede het gehele televisie-item over Frederik Pallesen in Opsporing Verzocht zoals dinsdagavond uitgezonden op NPO1. Op de pagina leest u ook hoe u in contact kunt komen met de politie voor eventuele tips en informatie.
 
Tekst: Mariëlle Wegman; Bron foto's: Politie Aalsmeer UIthoorn.
 
(advertentie)

Lees vorig bericht

Schoolvoetbal wordt spannend

Lees volgend bericht

Brand tankstation Schiphol-Oost snel geblust


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *