Verkeershinder op N196 vanwege reconstructie ongeval

Komende zondag zal verkeer op de N196 dat Aalsmeer binnenkomt, rekening moeten houden met enige hinder. Vanaf 07:00 uur gaat Politie Amsterdam-Amstelland onderzoek doen naar het dodelijke ongeval dat 30 oktober plaatsvond op de brug over de Ringvaart. Bij een eenzijdig ongeval kwam die zondagavond een inzittende van een Poolse Audi A6 om het leven. Vier andere raakten zwaar gewond. Volgens getuigen moet de auto met extreem hoge snelheid hebben gereden.

De politie zal het ongeval ter plaatse reconstrueren. Tijdens de rijproeven op snelheid wordt de rijbaan enkele keren maximaal tien minuten volledig voor het verkeer afgesloten. Daarom is tussen de Vuursteen (Hoofddorp) en de Dorpsstraat (Aalsmeer) slechts één rijstrook beschikbaar.

De verwachting is dat het onderzoek tot de namiddag zal duren. De rijbaan vanuit Aalsmeer richting Hoofddorp blijft wel normaal te gebruiken, evenals de kruising Burgemeester Kasteleinweg-Dorpsstraat. Hulpdiensten, bussen, fietsers en voetgangers kunnen er normaal langs. Verkeer uit Hoofddorp kan het beste omrijden via de N201.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin