Verkeerscontrole brengt veel aan het licht

Vrijdagavond heeft de politie in samenwerking met de douane, de belastingdienst en de rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) een verkeerscontrole gehouden. De politie spreekt van een geslaagde actie

De controle vond plaats in het kader van het zogenaamde ‘Donkere Dagen Offensief'. In totaal controleerde de politie ruim 200 voertuigen op twee locaties. Op het parkeerterrein naast zwembad De Waterlelie en bij het gezondheidscentrum in Uithoorn

Bekeuringen
Tijdens de verkeerscontrole zijn diverse bekeuringen uitgeschreven voor niet-werkende verlichting (zowel bij auto's als fietsers), gladde banden, telefoon vasthouden tijdens het rijden en onleesbare kentekenplaten. Tevens stuitte de politie op een joyrider, iemand die zonder rijbewijs reed en een onverzekerde auto.

Daarnaast werden twee aanhoudingen verricht van mensen die zich niet konden identificeren, is er een mes in beslag genomen dat in een portiervak lag en is een auto geconfisqueerd die rondreed met een ongeldig exportkenteken.

Vorderingen geïnd
De belastingdienst heeft 2680 euro aan openstaande vorderingen geïnd en eveneens een auto in beslag genomen.

Daar bleef het niet bij. De politie heeft ook nog enkele personen geregistreerd die verband hielden met inbraak en woningovervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel