Verdwenen Rogier Zijlstra weer terecht

Opnieuw vond een vermissing plaats in Aalsmeer. Op allerlei media werd melding gedaan van de geheimzinnige verdwijning van Rogier Zijlstra. Maar zojuist kwam het bericht dat de in Velsen woonachtige Zijlstra levend en wel weer boven water is. 

Het was voor zijn omgeving een vreemde gewaarwording. Zijlstra arriveerde dinsdagmorgen vroeg op zijn werk in Aalsmeer bij Verspreidnet, gevestigd in het pand van De Nieuwe meerbode in de Visserstraat. 

Daar liet de 43-jarige man jas en telefoon achter bij zijn bureau, waarna vervolgens niets meer van hem werd vernomen. Ook zijn auto, een BMW voorzien van reclame-uitingen van zijn in Velsen Noord gevestigde bedrijf Koi Centrum IJmond, was spoorloos.

Zijn collega bij Verspreidnet liet vanmorgen rond half elf weten dat Rogier gevonden is. Verdere mededelingen over de achtergronden van zijn verdwijning kon hij niet doen.

Foto's: Rogier Zijlstra (bron: politie.nl) Het pand van De Nieuwe Meerbode met de open toegang naar de ruimte van Verspreidnet. Foto Arjen Vos.
 
(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel